Sloga u Bugojnu bez prvog strijelca Mirela Ibrahimovića

Zbog tri žuta kartona

Sloga u Bugojnu bez prvog strijelca Mirela Ibrahimovića

S. Mlaćo

Sloga iz Simin Hana zasluženo je lider Prve lige FBiH nakon devet odigranih kola.

Izabranici Darka Vojvodića imaju 21 osvojen bod, jedan više od Olimpika, te tri od Zvijezde i Čapljine, a u nedjelju su bez ikakvih problema deklasirali Bosnu iz Visokog (6:1).

Sloga igra dopadljiv i efikasan nogomet, a u nedjelju ih očekuje novi ispit. U goste će bugojanskoj Iskri koja je upisala tri vezana poraz, te se nalazi na 13 mjestu.

Bugojanci svakako nisu protivnik za podcijeniti, a problem za Slogu će biti neigranje najboljeg strijelaca i novopoečenog mladog reprezentativna BiH Mirela Ibrahimovića.

Naime, Ibrahimović je protiv Bosne zaradio svoj treći žuti karton, te će tako propustiti duel na Jakliću.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ibrahimović je ove sezone postigao čak sedam pogodak, samo jedan manje od prvog strijelca lige Mirnesa Salihovića iz Slavena.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi