Crna Gora ima novog selektora

Mitrović naslijedio Tanjevića na klupi Crne Gore

Košarkaška reprezentacija Crne Gore danas je dobila novog selektora. 

Nakon što je Bogdan Tanjević napustio kormilo i ujedno okončao svoju bogatu trenersku karijeru, Crnogorci su u Zvezdanu Mitroviću pronašli osobu koja će ih povesti u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. 

Mitrović je inače trener fancuskog Monaca, a svoj debi debi na klupi Crne Gore će imati 24. decembra u kvalifikacijskoj utakmici protiv Španije koja se igra u Podgorici. 

"Još ne znam na koga ću moći računati. Ali, probleme imamo mi, imaju ih i svi. Nikada nisam bježao od izazova i odgovornosti. Dat ću sve od sebe da zajedno napravimo ono najbolje za košarku Crne Gore", izjavio je Mitrović. 

Košarkaški savez Crne Gore i Mitrović su, kako je saopšteno, dogovorili dvogodišnju saradnju. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.