Pobjeda tima iz Gabele

GOŠK iznenadio Zrinjski u Međugorju

Samir Mlaćo

Nakon što je Plemićima propala provjera protiv cnogorske Budućnosti, Blaž Slišković odlučio je da protivnik njegovim izabranicima u reprezentativnoj pauzi bude GOŠK iz Gabele.

Zrinjski je nastupio dosta oslabljen pa su priliku od prve minute dobili: Bandić, Lučić, Laštro, Stojkić, Pezer, Jamak, Handžić, Mulahusejinović, Todorović, Karačić i Hyon Uk So.

U prvih 45. minuta nije bilo pogodaka, a zatim je GOŠK u nastavku poveo preko Ereiza, da bi na 2:0 povisio iskusni Bošnjak.

Počasni pogodak za Plemiće djelo je Momčila Mrkaića.

Međugorje, prijateljska utakmica:

HŠK Zrinjski - NK GOŠK Gabela 1:2 (0:0)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Zrinjski: Bandić, Lučić, Laštro, Stojkić, Pezer, Jamak, Handžić, Mulahusejinović, Todorović, Karačić i Hyon Uk So. Još su igrali: Jazvin, Hajdarević, Kukoč, Lučić...

NK GOŠK: Kozić, Džajić, Vego, Zolj, Raguž, Odak, Dodig, Kobiljar, Mišić, Ramić, Ereiz. Još su igrali: Brkić, Bošnjak, Radeljić, Anković, Čolić, Brajković, Dalmatin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.