Posebni u svom stilu

Mourinhove riječi bole navijače Liverpoola i Manchestera

Sutra je na rasporedu veliki derbi 8. kola Premiershipa, a na Anfieldu će se sastati Liverpool i Manchester United.

I dok navijači jednog i drugog kluba jedva čekaju ovaj susret sa mnogo naelektrisanosti prema rivalu, trener Manchester Uniteda Jose Mourinho poručio je da je meč protiv Liverpoola samo još jedan u nizu za njegovu ekipu. 

"Ovo je samo još jedan u nizu mečeva, a oktobar je za mene samo još jedan u nizu mjeseci. Ne postoje lake utakmice, a svojim igračima sam prije početka sezone rekao da je svaki bod bitan. Prošle sezone smo izgubili nekoliko bodova prije meča protiv Liverpoola, odnosno gubili smo bodove u mečevima za koje smo smatrali da su laki. Ova utakmica može biti prva, osma ili deseta u sezoni. Možda da je posljednja u sezoni bila bi važnija, ali tek je oktobar, tako da je ovo samo još jedan u nizu mečeva", rekao je Mourinho. 

Naravno, njegova izjava se ne sviđa ni navijačima Liverpoola, ni navijačima Manchester Uniteda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.