Puca od samopouzdanja

Depay se ne šali: Zaigrat ću u Real Madridu

Edmir Škorić

Iako nije bio dovoljan za Manchester United, Memphis Depay je uvjeren da bi mogao igrati u Real Madridu.

Depay je stigao na Old Trafford kao veliko pojačanje, no razočarao je i bivši igrač PSV-a morao je napustiti Otok. Trenutno je u Lyonu i mora se priznati da ove sezone igra sjajno.

U dresu Manchestera je postigao svega sedam golova na 53 meča, ali sada kada igra dobro u dresu Lyona, razmišlja o povratku na veliku scenu.

"Mislim da ću završiti u Real Maridu, a to je ozbiljan cilj. Bog mi pomaće, on me vodi naprijed", rekao je Depay, pa je dodao:

"Imao sam lijepo vrijeme u PSV-u, ali sam želio napraviti više u karijeri, a u Lyonu sam jako sretan i na neki način je ovaj klub usporediv s PSV-om".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nema glasina da Real želi igrača poput Depayja, no Holanđanin je pun samopouzdanja i ne namjerava stati, pa ko zna, možda i obuče dres slavnog Reala u skorije vrijeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.