Foto: EPA

Trener Reala nakon meča

Zidane: Večeras su branila dva sjajna golmana

Fudbaleri Real Madrida sinoć su podijelili bodove u meču protiv Tottenhama odigravši 1:1 na domaćem terenu u okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane smatra da je ovo realan rezultat, a iskoristio je priliku i da pohvali oba golmana. 

"Naravno da ne možemo biti zadovoljni ovim rezultatom jer uvijek želimo da pobijedimo na domaćem terenu. Mislim da smo danas imali priliku da pobijedimo, posebno u prvom poluvremenu kada smo pogodili stativu. Ipak, na kraju treba reći da su večeras branila dva sjajna golmana. Keylor Navas za nas i Hugo Lloris za njih. Moramo prihvatiti da nekada golmani mogu spasiti bilo koju situaciju. Učinili smo stvari kako smo trebali, ali i oni su bili dobri u defanzivi, pa mogu reći da je nerješeno realan rezultat", rekao je Zidane nakon meča.

Podsjetimo, obje ekipe nakon ovog kola imaju po sedam bodova i zadržali su prednost od šest bodova razlike u odnosu na Borussiju Dortmund i APOEL. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.