Neville o Arnautoviću

"Umislio je da je bolji od Ronalda"

Endin Čaušević

Fudbaleri West Hama sinoć su doživjeli težak poraz na domaćem terenu od Brightona (0:3) u okviru 9. kola Premiershipa.

West Ham je nastavio svoju očajnu seriju u novoj sezoni engleskog Premiershipa i za ekipu Slavena Bilića ovo je bio već peti poraz u novoj sezoni. Navijači londonskog kluba sinoć su očekivali prekid loše serije i pobjedu, no stadion su napustili bijesni i razočarani.

Nakon utakmice na udaru je bio Bilić za kojeg se vjeruje da se neće još dugo zadržati na klupi West Hama. Također, u centru pažnje bio je i Marko Arnautović koji je ovog ljeta pojačao West Ham. Paljbu po reprezentativcu Austrija nakon meča osuo je Gary Neville.

"U karijeri sam igrao samo s jedinim igračem koji nije trebao izgovor da se ne vraća u odbranu, a to je bio Cristiano Ronaldo. Te sezone postigao je 40 golova. Arnautović je umislio da je Ronaldo. To je problem jer misli da je bolji nego što jeste", rekao je Neville.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti