"Čak je i Neville, izgleda slavio pobjedu Arsenala"

Našalio se Mustafi sa bivšim trenerom

"Čak je i Neville, izgleda slavio pobjedu Arsenala"

Eldar Ganibegović

Arsenal je u petak odigrao svoju prvu utakmicu u engleskoj Premier ligi, kada su na svom stadionu savladali Leicester rezultatom 4:3.

Poznato je da je Gary Neville nakon utakmice, uputio nekoliko kritika igračima Topnika, prije svega Seadu Kolašincu. 

Međutim poslije svega, Skhodran Mustafi, koji nije igrao na spomenutoj utakmici, je uživao u pobjedi svoje momčadi, pa je zbog toga na svom Twitteru objavio fotografiju sa Nevilleom.

Mustafi, koji je igrao pod palicom Nevillea, dok je još nastupao za Valenciju, našalio se i rekao kako je njegov  bivši trener bio zadovoljan pobjedom Arsenala. 

"Prva tri poena za nas....čak je i Neville, izgleda slavio pobjedu Arsenala. Bilo je fino vidjeti svog bivšeg trenera", napisao je defanzivac Topnika na svom profilu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi