Foto: EPA

Trener Reala zadovoljan pobjedom nad Eibarom

Zidane: Moramo prihvatiti da nismo uvijek perfektni

Real Madrid je jučer rutinski savladao Eibar rezultatom 3:0, međutim trener Kraljeva Zinedine Zidane, osim što je zadovoljan sa tri osvojena boda, smatra da njegova ekipa može pružati mnogo bolje partije.

Autogol Paula Oliveire i golovi Asnesija i Marcela su bili dovoljni za Realovu četvrtu pobjedu zaredom u La Ligi, ali Zidane ističe da njegovi izabranici mogu puno bolje kada je u pitanju napad.

"Bili smo dobri defanzivno. Iako imam utisak da nismo bili baš perfektni, zadovoljan sam", izjavio je Zidane nakon utakmice, pa nastavio:

"Možda nismo igrali tečno i mogli smo biti bolji 'na lopti', ali, napravili smo neke izmjene i moramo prihvatiti da ne možemo uvijek igrati perfektno."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Potom se Zidane osvrnuo i na Karima Benzemu, koji je susret počeo na klupi za rezervne igrače.

"Benzema na klupi? Planirao sam to...To nije značilo ništa. Bio mu je potreban odmor, a u pola sata na terenu je bio dobar. To su dobre vijesti za nas."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.