Seks afera

Šta mu je bilo? Nestašni Ronaldo će ostati bez Georgine?

O. Lekić

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo proglašen je najboljim igračem svijeta za 2017.godinu u izboru Svjetske fudbalske federacije (FIFA). 

Ronaldo je u glasanju iza sebe ostavio Neymara i Lionela Messija i to mu je bila ukupno peta nagrada za najboljeg igrača svijeta, čime se izjednačio sa svojim najvećim rivalom iz Barcelone. 

Asistira, zabija, rastura... Čini se da je kod Ronalda u životu sve savršeno u detalj, čim je tako ubitačan na teren. 

Međutim, portugalski mediji objavili su informaciju da je Ronaldo navodno prevario svoju prekrasnu zaručnicu Georginu Rodriguez sa atraktivnom i  za njegov svijet nepoznatom Natachom Sofijom. 

Konverzacija između njih dvoje je, kako navode brojni tabloidi, počela najprije na društvenoj mreži Instagram, nakon čega su dogovorili susret i proveli noć u jednom hotelu. Sve to je Natacha ispričala svojim prijateljima, pohvalivši se, između ostalog, kako je imala vrući seks sa zvijezdom Real Madrida. 

Nakon 'spoja' Ronaldo je ovoj 21-godišnjoj djevojci navodno dao 300 eura da se taksijem vrati kući. 

Ostaje da se vidi kako će na cijelu priču reagovati Ronaldova zaručnica Goergina Rodriguez s kojom čeka dijete. 

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.