Na novu zvijer Cristiana Ronalda ljubomorni su i saigrači

On zaista ne štedi novac

Na novu zvijer Cristiana Ronalda ljubomorni su i saigrači

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo zaista ne štedi novac, a nema ni razloga. 

Ronaldo može imati šta poželi. Od djevojaka, kuća, jahti, automobila...On je poznat kao veliki obožavatelj ljubimaca na četiri točka, uostalom kao i ostali fudbaleri, a svojoj kolekciji nedavno je dodao Bugatti vrijedan 1,85 miliona funti. 

Ronalodo se odlučio počastiti nakon što je njegov Real Madrid pobijedio sa sigurnih 3:1 Borussiju Dortmund na gostovanju u okviru 2. kola Lige prvaka. Real sada ima maksimalnih šest bodova u grupnoj fazi što je sigurno razlog za slavlje portugalskog fudbalera. 

Foto: Ronaldo/Instagram

Podsjetimo, Ronaldo nije sezonu otvorio na najbolji način jer je već u prvoj zvaničnoj utakmici (Superkup Španije) protiv Barcelone dobio crveni karton te je zbog guranja suca suspendovan na pet mečeva. Nakon toga je odigrao dva meča i nije postigao nijedan gol, ali stvari je popravio protiv Dortmunda kada je postigao dva pogotka. 

Portugalac je novu zvijer predstavio preko Instagrama. 

Foto: Ronaldo/Instagram

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi