Dani u Bayernu mu odbrojani

Vidal ponovo u centru skandala

Edmir Škorić

Čileanac Arturo Vidal je ponovo u centru skandala i ovaj nogometaš Bayerna sve više puni naslovnice tabloida.

Vidal je zbog problema koje je pravi o u Juventusu prodat, a nedavno je selektoru Čilea Jorgeu Sampaoliju poručio da mu treba liječenje jer je alkoholičar i tu ne završavaju problemi.

Sada je u blizini Minhena u jednoj diskoteci bio pripit, stavio je noge na sto i provocirao je goste u društvu braće i prijatelja, a ubrzo je izbila i tuča.

Sličan incident je imao i u Torinu, no tada je dobio batine, ali ovaj put je nešto bolje prošao. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nakon svega, Bayern je odlučan da proda kontroverznog Čileanca, a jedini je zainteresovan Inter, koji bi ga u januaru doveo, no neće moći jer nema dovoljno novca zbog financisjkog Fair Playa, pa će se čekati naredno ljeto.

Kako god, Čileananc igra posljednju sezonu u Minhenu, a dolaskom novog trenera, vjerovatno Thomas Tuchela, očekuje se "germanizacija" i veliki broj domaćih igrača, pa će Vidal i slični morati da odu iz kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.