Nakon Željezničara i Zrinjskog

Licence za Modriču, Široki i Čelik

Nakon Željezničara i Zrinjskog danas je u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH održana sjednica Drugostepene komisije za licenciranje klubova nakon koje su licence dobili Modriča Maxima, Široki Brijeg i Čelik.

Komisija je prvo razmatrala žalbe na odluku Prvostepene komisije o odbijanju izdavanja licenci za učešće klubova u UEFA klupskim takmičenjima. Na dnevnom redu bile su žalbe NK Čelik, FK Modriča Maxima i NK Široki Brijeg.
Nakon uvida u dokumentaciju licence pomenutim klubovima su odobrene, a FK  Sloboda i FK Sarajevo imaju rok od četiri dana da dopune dokumentaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.