Foto: EPA

Poznato vrijeme odigravanja najvećeg španskog derbija

Spremite se za popodnevni El Clasico u decembru

Zvanično je objavljeno vrijeme odigravanja prvog El Clasica u novoj sezoni španske La Lige, a termin ovog sudara Real Madrida i Barcelone je pomalo neobičan.

Naime, iako su vjerovatno svi navikli na večernje termine kada je u pitanju El Clasico, naredni duel Reala i Barce će se odigrati dosta ranije.

Dakle, duel dva španska velikana na Santiago Bernabeu je zakazan za subotu, 23. decembar, u 13:00 sati.

El Clasico svaki put privuče veliku pažnju ljubitelja fudbala, a dodaju li se tome i političke tenzije u Španiji, kao i, za sada, loša forma Real Madrida, ovo bi mogao biti duel Barce i Reala koji će oboriti sve rekorde gledanosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.