Nakon duela u Mostaru

Slišković: Zadovoljan rezultatom, ne i igrom

Nakon pobjede HŠK Zrinjskog nad Radnikom, u klupskim prostorijama stadiona pod Bijelim Brijegom održana je press konferencija za medije na kojoj su riječ imali treneri, Mladen Žižović i Blaž Slišković. 

Prvi se okupljenim novinarima obratio Žižović koji je dobar dio igračke karijere proveo upravo u dresu Zrinjskog:

"Prvo bih čestitao Zrinjskom na zasluženom trijumfu, te im poželio sreću u nastavku prvenstva. U najavi utakmice konstatirali smo da gostujemo najboljem timu u BiH što se evo pokazalo točnim. Mi smo šansu da se vratimo u igru, nakon penala, olako propustili, nismo iskoristili situaciju 1 na 1 s golmanom i kasnije smo još kažnjeni za to. Na ovakvim utakmicama nemate mnogo šansi, kad ne iskoristite ono malo što imate, slijedi kazna. Drugi gol je pao iz tranzicije početkom 2.poluvremena i utakmica je već tu bila riješena. Nema se što dodati, čista pobjeda Zrinjskog".

Riječ je onda preuzeo strateg Mostaraca Blaž Slišković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prvo poluvrijeme odigrali smo kudikamo lošije nego ono prije tjedan dana na Širokom. Radnik nas je malo zbunio, točnije pojedince, Đurićevim kretnjama u napadu i dok smo se adaptirali na to oni su stvorili par opasnih situacija. Imali su i mat poziciju gdje nas je samo sreća spasila poravnanja rezultata. Na poluvremenu smo detektirali sve pogreške što se vidjelo odmah početkom nastavka. Slažem se da je drugi gol odlučio susret. S igrom, posebno u prvih 45 minuta nisam zadovoljan, ali smo zasluženo slavili. Teška utakmica, posebno s psihičkog aspekta. To se osjetilo posebno u prvom poluvremenu, ali zasluge za to idu i igračima Radnika koji su nas onemogućili da razvijemo svoju prepoznatljivu igru - završio je Slišković svoje viđenje današnje utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.