Ljubimac Torcide tužan zbog Hajduka

Ibričić: Problem Hajduka su nekvalitetni igrači

Samir Mlaćo

Velika kriza potresa splitski Hajduk, a danas je bez posla ostao šef struke Joan Carrillo.

Hajduku ne cvjetaju ruže, navijači su nakon poraza od Rudeša bili veoma ljuti, a za index.hr govorio je ljubimac Torcide, nekadašnji bh. reprezentativac Senijad Ibričić (32).

"Smatram da su problem nekvalitetni igrači. Treba biti pošten i reći da je Hajduk u posljednje vrijeme napravio puno dobrih stvari, popravili su financijsku situaciju i počeli javno i transparentno iznositi podatke koje javnost ima pravo znati. Vidi se da Hajduk u tom segmentu napreduje. No, to nije dovoljno za pravi rezultat. Hajduku trebaju titule, rezultati i igrači koji to mogu ostvariti", kaže Ibričić.

Ibričić trenutno sa velikim uspjehom nosi dres slovenskih Domžala, a priznao je da mu teško pada svaki poraz Hajduka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.