Do subote

Zrinjski od danas u Međugorju

Nogometaši aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog danas se vraćaju u trenažni proces. 

Kao i u prethodnim reprezentativnim stankama, Blaž Slišković i njegovi igrači će opet boraviti u međugorskom Sport Centru, gdje će se ovog puta zadržati do subote.

Stručni štab u Međugorju će na raspolaganju imati sve igrače osim mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Marijana Ćavara, te već duže vrijeme povrijeđenog Tonija Jovića. 

Nakon 14 odigranih kola Zrinjski se u BH Telecom Premijer ligi BiH nalazi na diobi prvog mjesta s 31 osvojenim bodom, koliko ima i Široki Brijeg, a nakon reprezentativne pauze gostovat će Krupi. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.