Foto: EPA

Stigla ponuda iz Madrida

Adriano Galliani se vraća na velika vrata

E. Škorić

Adriano Galliani, bivši direktor Milana, mogao bi da se vrati u evropski nogomet.

Galliani je godinama bio glavni operativac u Milanu i ključan čovjek za mnoge uspjehe Rossonera, a pod njegovim vodstvom klub je ostvarivao najveće transfere.

Doktor za transfere bi se opet mogao vratiti svom poslu, ali ne u Milanu kojeg je napustio zajedno sa Silviom Berlusconijem, već u Real Madridu. 

Navodno je predsjednik Reala Florentino Perez aktivirao pregovore s Gallianijem oko njegovog dolaska u Madrid, a La Stampa javlja da njih dvojica imaju sjajan odnos i da bi se lako mogli dogovoriti oko saradnje.

Galliani je navodno ranije kontaktiran od strane Pereza, no tada je 73-godišnjak odbio rekavši da mu je potrebno malo odmora.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca javlja da će Real imati 200 miliona eura na raspolaganju narednog ljeta i Galliani će imati "zadatak" da dovede prave igrače. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.