Fudbaler koji nastupa u Argentini

Enzo Diaz priznao: Želi me Manchester United

Mladi Enzo Diaz (21) priznao je da ga prati Manchester United, ali je poručio da je fokusiran na sadašnjost i da želi nastaviti sa dobrim partijama. 

Radi se o fudbaleru koji nastupa za ekipu Agropecuarija u argentinskoj drugoj ligi, a igra na poziciji lijevog beka, baš onoj koja treba Joseu Mourinhu i Manchester Unitedu. 

Diaz je tek ove sezone ušao u prvi tim Agropecuarija, ali je impresionirao skaute Uniteda iako je odigrao samo šest mečeva u ligi ove sezone. On je za Ataque Futbolero otkrio da je u subotu ujutru saznao za interes Uniteda. 

"Saznao sam to u subotu ujutru, ali kasnije nisam ni sa kim pričao o tome osim sa agentom. Moj agent mi je rekao da su oni oduševljeni mojim igrama i da me žele vidjeti u još nekoliko utakmica. San svakog igrača je da zaigra u Manchester Unitedu, sigurno. Ipak, moram ostati fokusiran na ono što radim, ali i uživati u ovom trenutku", rekao je Diaz za Ataque Futbolero. 

Podsjetimo, United ima problema sa pozicijom lijevog beka jer Ashley Young igra iznuđeno na toj poziciji, dok je Luke Shaw često povrijeđen i vjerovatno će obojica napustiti klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.