Pep Guardiola ga otjerao, Salihamidžić vratio u Bayern

E. Škorić

Kod Pepa Guardiole nije imao mjesta, no danas se ipak vratio svom poslu.

Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt je njemački ortopedski hirug i specijalista sportske medicije, te je od 1977. do 2015. godine radio u Bayernu, a član je i njemačke reprezentacije.

Njega je po svom dolasku 2015. otjerao iz kluba Pep Guardiola, pošto je Katalonac smatrao da ovaj ne radi dobro svoj posao i u nekim stvarima se nisu slagali.

Međutim, Bild piše da se ovaj doktor vratio u Bayern i da će 75-godišnjak ponovo raditi sa zvijezdama bavarskog tima. Njega je u klub vratio Hasan Salihamidžić.

Zanimljivo da je naš bivši reprezentativac nedavno otpustio doktora Volkera Brauna, koji nije najbolje dijagnosticirao stanje defanzivaca Jeromea Boatenga i Davida Alabe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je u posljednje vrijeme počeo da igra u svom stilu i kriza u Minhenu je prošla, pa se tako vratilo i stručno ime u medicinski tim. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.