Foto: EPA

Sočne psovke zbog teškog poraza

Laso nakon teškog poraza: Potpuno sam sje...

Midhat Šljivak

Madridski Real sinoć je doživio treći uzastopni poraz u Euroligi.

U španskom derbiju Kraljevi su pregaženi u Vitoriji od Baskonije sa 30 poena razlike (105:85), a trener Pablo Laso nakon meča nije mogao vjerovati šta se dešavalo na parketu.

Emocije nije krio, a psovke nakon katastorfe su opisale situaciju koja se dešavala na parketu.

"Sjeban sam potpuno. Izgubili smo 30 razlike, a ja sam tako sjeban kao da smo izgubili meč sa jednim poenom razlike", rekao je nakon meča trener Reala, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Za nas je ovo prava lekcija. Naš napad je izgledao očajno, odbrana je bila katastrofa. Ništa nismo mogli", dodao je Laso.

Real je sada na omjeru od četiri pobjede i tri poraza, a već sutra će imati šansu da se iskupe jer na svom parketu dočekuju još jednog španskog rivala Unicaju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.