Vraća se na teren

Mourinho: Ibrahimović je lav

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho potvrdio je da će se Zlatan Ibrahimović vratiti na teren do kraja godine. 

Iskusni napadač se povrijedio pred sami kraj prošle sezone u meču Evropske lige protiv Anderlechta. Ibrahimović je tada pokidao prednji ukršteni ligament koljena i bilo je pitanje da li će uopšte nastaviti sa igranjem, međutim nije klonuo.

Engleski mediji su izvijestili da se Ibrahimović oporavio od povrede i vrlo brzo će biti potpuno spreman, što je potvrdio i menadžer tima sa Old Trafforda Jose Mourinho. 

"Zlatan je lav, pravi borac. Cijelo je vrijeme je bio bijesan i iz tog razloga se i brzo oporavlja. Kao što smo očekivali, smanjilo se vrijeme oporavka i do kraja 2017. godine vidjećemo ga ponovo na terenu. Sjajan povratak", kazao je Mourinho, prenosi Sky Sports. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United se, inače, u Premier ligi trenutno nalazi na drugoj poziciji. Narednu utakmicu u prvenstvu igra na domaćem terenu sa Newcastleom. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.