Rođeni slavili minimalnu pobjedu

Velež uveličao proslavu 90. rođendana FK Radnik Donji Vakuf

S. Mlaćo

Povodom 90 godina postojanja FK Radnik Donji Vakuf, danas je u ovaj grad gostovao FK Velež Mostar, član Prve lige Federacije BiH.

Rođeni su tako uveličali Radnikov rođendan, a završilo je 1:0 u korist Mostaraca. Jedini pogodak viđen je u 65. minuti kada je Handžić pogodio mrežu Radnika.

Domaći su najviše prijetili preko Tutkura koji je pogodio i prečku, a za Velež su dobre prilike propustili  Brandao, Panesso, Handžića...

Treba istaći da se u ovom meču od aktivnog bavljena suđenjem oprostio arbitar iz Donjeg Vakufa Munever Opardija, a svi današnjeg prijateljska meča nagrađeni su velikim aplauzom publike na Gradsko stadionu u Donjem Vakufu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Radnik je danas član Druge lige FBiH grupa Zapad, te nakon prvog dijela sezone zauzima četvrto mjesto.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.