Nije mogao da odoli...

Velkoski "oplakao" zbog ofarbanih lopti

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva trebali su danas u okviru 16. kola Premijer lige BiH odigrati 113. vječiti derbi. 

Utakmica na Grbavici trebala je početi u 13 sati, ali je odgođena zbog loših vremenskih uslova i prema propozicijama trebala bi biti odigrana sutra od 13 sati.

Međutim, u centru pažnje nakon utakmice bila je loša organizacija ovog meča na Grbavici. Domaći tim je bio u potpunosti iznenađen vremenskim uslovima koji su najavljeni prije nekoliko dana, ali očito je da se nisu na vrijeme uspjeli spremiti.

No, ono što je izazvalo smijeh javnosti u BiH, ali i regionu jesu lopte koje su organizatori pokušali ofarbati u crveno. Imun na to nije ostao ni napadač Sarajeva Krste Velkoski koji je preko društvenih mreža odlučio da se nasmije na račun ljutog rivala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.