Plasirali se u polufinale Kupa BiH

Crveno-crni u vinoteci Hotela Tuzla feštali nakon pobjede

Endin Čaušević

Fudbaleri Slobode plasirali su se u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon današnje pobjede na Tušnju protiv Sloge Simin Han (2:0).

U prvoj utakmici prije sedam dana nije bilo golova u Simin Hanu, ali je Sloboda danas pred svojim navijačima uspjela da slavi sa 2:0 i tako izbori plasman u polufinale Kupa BiH.

Fudbaleri crveno-crnih odlučili su nakon utakmice da se malo opuste, te proslave plasman u polufinale Kupa BiH uz muziku u vinoteci Hotela Tuzla. Oko ponoći na feštu je stigao i predsjednik kluba Senad Mujkanović.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.