U ovom kolu bit ćemo u prilici da gledamo tri meča u TV prenosu

Tri meča u direktnom TV prenosu

Odabrana službena lica za mečeve 17. kola Premijer lige BiH

Ovog vikenda ćemo širom Bosne i Hercegovine biti u prilici da pratimo utakmice 17. kola Premijer lige.

 

Program počinje u subotu od 13.00 sati kada će na teren fudbaleri Krupe i GOŠK-a, odnosno Sarajeva i Borca, a susret sa Koševa gledatelji će moći pratiti preko Moje TV. U nastavku subotnjeg programa na teren će još ekipe Zrinjskog i Viteza i to od 14.00 sati.

Kada je u pitanju nedjelja, prvo će na teren Radnik i Mladost, a tu utakmicu ćemo imati priliku gledati preko BHRT-a. Nešto kasnije (od 16.00 sati) će na teren i fudbaleri Širokog Brijega i Željeznoičara, a taj meč bit će prikazivan na Mojoj TV. Kolo će zaključiti Sloboda i Čelik u ponedjeljka od 13.00 sati.

Kada su u pitanju službena lica, oni su raspoređeni na sljedeći način: Na utakmici Zrinjski-Vitez glavni sudac će biti Zoran Grbić, susret Slobode i Čelika sudit će Adis Mulahasanović, a meč Krupe i GOŠK-a Haris Kaljanac.

Kada je u pitanju meč između Radnika i Mladosti, glavu riječ će voditi Irfan Peljto iz Sarajeva, dok će susret sa Pecare sa sudijskom pištaljkom ispratiti Elvis Mujić. Meč na Koševu sudit će Emir Spahalić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti