Nekada su žarili i palili Evropom, ali je sve to poremetio Neymarov odlazak u PSG

Luis Suarez o nekadašnjem saigraču

"Neymar nije takav čovjek, nikada neće otići u Real Madrid"

Endin Čaušević, foto: EPA

Brazilski fudbaler Neymar ljetos je odlučio napustiti Barcelonu i potpisati za PSG za rekortnih 222 miliona eura.

Brazilac je tako postao najskuplji fudbaler u historiji najvažnije sporedne stvari na svijetu, a odlaskom iz Barcelone iznenadio je mnoge. Iako je tek prije nekoliko mjeseci stigao u PSG već se počelo špekulisati da bi mogao napustiti Pariz i karijeru nastaviti u Real Madridu.

Mediji u Španiji već nekoliko sedmica uveliko pišu o tome da kraljevski klub silno želi dovesti Neymara koji je bio želja Reala i prije njegovog transfera u Barcelonu. Međutim, Neymarov nekadašnji saigrač Luis Suarez vjeruje da do tog transfera ne može doći.

"Ne vjerujem u to nipošto. Iskreno vam kažem da je to za mene nemoguće. Neymar nije takav čovjek jer se i danas divi Barceloni. Veoma smo dobri prijatelji i jednostavno mislim da je nemoguće da on jednog dana zaigra u dresu Real Madrida", rekao je Suarez.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.