Demantovao španske medije

Ramos: Između mene i Ronalda nema nikakvog sukoba

Endin Čaušević, foto: EPA

U posljednje vrijeme dosta se priča o tome da Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos imaju sve više sukoba u svlačionici Real Madrida.

Kraljevski klub ove sezone ne igra baš u najboljoj formi i sve više se špekuliše da atmosfera u svlačionici nije baš najbolja. Španski mediji su u nekoliko navrata objavili da nesuglasice većinom su na relaciji Cristiano Ronaldo - Sergio Ramos.

Međutim, kapiten Real Madrida poručio je da se između njega i Ronalda nikada nije desio sukob, te da imaju veoma dobro prijateljstvo. Ramos je priznao da nekad bude nekih malih nesuglasica, ali poručio je da je to normalno u svakoj ekipi jer svi oni žele najbolje za ovaj klub.

"Nikada se ništa nije desilo loše između mene i Ronalda. Imamo neka različita mišljenja, ali na kraju obojica imamo iste ciljeve. Imamo veoma dobro prijateljstvo i to je ono najvažnije. Uvijek će biti nekih pokušaja da se pokvari atmosfera u našem timu, ali mi to nećemo dopustiti", poručio je Ramos.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.