Real Madrid nudi novac i jednog igrača za Dybalu
Argentinskog fudbalera bi veoma lako od naredne sezone mogli gledati u dresu kraljevskog kluba

Izazovna ponuda za Juve

Real Madrid nudi novac i jednog igrača za Dybalu

Endin Čaušević, foto: EPA

Argentinski fudbaler Paulo Dybala sigurno će biti jedna od najvećih meta što se tiče transfer rokova u skorijoj budućnosti.

O odlasku Dybale iz Juventusa špekuliše se već nekoliko mjeseci, a iako je Argentinac produžio ugovor sa Starom damom to nije ništa znatno promijenilo. Prema pisanju španskih medija Dybala bi već narednog ljeta mogao promijeniti klub i karijeru nastaviti u Real Madridu.

Kako piše ugledna Marca, kraljevski klub je zainteresovan da dovede fudbalera Juventusa narednog ljeta kada će gotovo sigurno Gareth Bale napustiti klub. Real je spremio zanimljivu ponudu, te bi uz novac u pravcu Torina poslao i jednog fudbalera iz svog tima.

Navodno, Real Madrid je spreman da plati oko 80 miliona eura, te da u ovaj transfer uključi i Tonija Kroosa. Poznato je da je Juve u nekoliko navrata pokazao interes za Kroosa, a na Santiago Bernabeu se nadaju da će ih baš na taj način nagovoriti da pristanu na ovaj transfer.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi