Zadovoljstvo na licu čelnika GOŠK-a i prijatelja iz Travnika

Četiri boda iz dva posljednja meča

U GOŠK-u prezadovoljni završnicom polusezone

Samir Mlaćo

Nakon čak šest poraza nogometaši GOŠK-a u dva kola osvojili su čak četiri boda. Najprije su remizirali u gostima kod Krupe (1:1), a zatim jučer savladali u Gabeli Slobodu rezultatom 2:0.

Dolazak na klupu Feđe Dudića pokazao se kao pravi potez za tim iz Hercegovine, a pohvale idu i na račun čelnika ovog kluba koji su bili veoma hrabri te odlučili u veoma teškoj situaciji povjerenje dati Dudiću, nekada prvom golgeteru Premijer lige, koji je upisao više nego odličan debi.

Dudić je nakon meča istakao zadovoljstvom važnom pobjedom, a i čelnici kluba su više nego zadovoljni, pa su već krenuli sa planovima za drugi dio sezone. Prozivku nogometaša Dudić je zakazao za 10. januar 2018. godine, te će do tada biti mnogo jasnije i stanje sa igračkim kadrom.

Ambicioznog Dudića jučer su posjetili i prijatelji Travnika, s kojima je uspješno surađivao u klubu sa Pirote. Radi se o Smaji Hodžiću, Alenu Deliću i Mirsadu Šiljku koji su pratili jučerašnji meč, a zatim i ostali na druženju sa čelnicima tima iz Gabele Lujom Ilićem, Andrijom Jurkovićem...

GOŠK je prvi dio sezone završio na devetom mjestu sa 17 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.