Dudić: Zatekao sam klub u rasulu, ovo je pokazatelj da možemo mnogo

Trener GOŠK-a nakon utakmice

Dudić: Zatekao sam klub u rasulu, ovo je pokazatelj da možemo mnogo

M. Šljivak

Trener GOŠK-a iz Gabele Feđa Dudić stigao je do prve pobjede na klupi ovog tima. Danas je savladana tuzlanska Sloboda i to veoma lagano (2:0).

"Danas su nam tri boda bila cilj. Ovaj meč je pokazatelj kako GOŠK može da igra. Slobodi smo u nastavku prepustili igru, ali nam nisu ništa napravili", rekao je Dudić koji je tako u dvije utakmice osvojio četiri boda sa ovim timom.

"Zatekao sam klub u rasulu. Niko nije vjerovao da možemo išta napraviti, ali uspjeli smo da se podignemo. Bh. liga je takva, osim četiri ekkipe na vrhu, plasman ostalih zavisi od toga ko više da na terenu. Donijeli smo prvo bod iz Krupe, danas smo pobijedili i pokazali smo da možemo praviti dobre rezultete", istakao je trener domaćih.

Na zimskoj pauzi tim će nastojati da dovede adekvatna pojačanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Napravićemo dobru analizu, adekvatno ćemo se pojačati. Napravili smo finu bodovnu zalihu, ali svakako maksimalno spremno želimo dočekati drugi dio sezone", poručio je Dudić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi