Završio epizodu u Mostaru

Kukoč napustio Zrinjski: Radovat ću se s vama kada opet budete šampioni

Edmir Škorić

Tonći Kukoč od danas više nije član aktuelnog bh. prvaka, ekipe Zrinjskog iz Mostara.

Nakon skoro godinu dana Kukoč odlazi iz Mostara, pošto se ove sezone nije naigrao, mada je u klub stigao kao veliko pojačanje na bekovskoj poziciji.

Splićanin koji je igrao u Hajduku, Hrvatskom Dragovoljcu, Mosori, Istri, Bresciji, Livornu i Comu, te u CSKA Sofiji zahvalio se Mostarcima za sve i od danas kreće u potragu za novom sredinom.

"Hvala navijačima i pravoj mostarskoj raji koji su ovih 11 mjeseci neprestano bili uz mene. Hvala vam što ste napravili kao da sam rođen u Mostaru. Uživao sam svaku sekundu igrajući pod Bijelim brijegom. Hvala saigračima što su uvijek bili uz mene", poručio je Kukoč između ostalog na svom Facebook profilu.

"Radovac ću se s vama kada opet budete šampioni", poručio je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.