Slišković: Na proljeće po treću titulu u nizu

Trener Plemića poručio

Slišković: Na proljeće po treću titulu u nizu

M. Šljivak

Blaž Slišković zadovoljan je nakon pobjede Zrinjskog protiv Čelika u Zenici (1:3).

"Uslovi su bili veoma teški, ali smo se kvalitetno prilagodili, usprkos tome što smo primili gol na otvaranju. Momci su pokazali karakter da i željeli su da ostvare pobjedu. Mislim da smo pokazali da smo bolji tim od Čelika i zasluženo smo pobijedili", rekao je Slišković.

Zrinjski polusezonu završava u vrhu tabele. Pitanje je samo koje će mjesto osvojiti, ali to će se znati nakon sutrašnjih utakmica. Slišković najavljuje veliku borbu za titulu.

"Mi po treći put krećemo ka tituli prvaka. Mislim da ćemo se kvalitetno spremiti, možda dovesti i neko pojačanje. Očekujem neizvjesno prvenstvo i sva četiri tima koja su trenutno na vrhu zaslužuju da osvoje prvenstvo", poručio je trener Plemića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi