Najavila povlačenje iz UFC-a

A, bila je perspektivna: Lindsey mora prekinuti karijeru zbog prevelikih grudi

O. Lekić
Teme:

U ringu se ne pojavljuje često, ali svaki put kada se Lindsey Pelas nađe na nekom UFC turniru - njemu iznenada skoči gledanost.

Ipak, sve su prilike da će ova 26-godišnja ljepotica povući iz UFC-a i to zbog problema sa grudima, na koje se nedavno požalila.

Naime, prevelike grudi stvaraju Lindsey velike poteškoće i bol u leđima, zbog čega će na kraju vjerovatno i odustati od pojavljivanja na velikim eventima.

Nedavno je medijima rekla da su joj grudi teške otprilike deset kilograma, ali da ih ne namjerava smanjivati jer je ponosna na njih. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.