Rousey: Trudim se da imam što više seksa prije borbe

Aktuelna UFC šampionka

Rousey: Trudim se da imam što više seksa prije borbe

Aktuelna UFC šampionka u bantam kategoriji, Amerikanka Ronda Rousey, govorila je prilično otvoreno na temu seks, pogotovo kada se radiji o apstinenciji od istog.

Mnogi borci, ali i generalno sportisti, imaju praksu da se suzdržavaju i po nekoliko sedmica prije borbe, utakmice odnosno nastupa.

Ronda, koja pažnju na sebe privlači i zbog atraktivnog izgleda, izjavila je da se trudi ima što više seksa uoči važnih borbi.

"Ženama seks podiže nivo testosterona, pa se trudim da imam seks što više prije borbe. Naravno, ne i sa bilo kime", rekla je Ronda i dodala da sve zavisi od toga da li u tom trenutku ima vezu.

Atraktivna Amerikanka je i prije više od dvije godine govorila na istu temu, a ni tadašnji odgovori i razmišljanja nisu bili puno drugačiji od najnovijih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti