Tvrdi Portugalac

"Ponosan sam i sretan na ono što sam postigao"

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo je rekao kako je vrlo sretan i ponosan na svoju karijeru u Real Madridu nakon što je postao najbolji strijelac u historiji Svjetskog klupskog prvenstva.

Portugalac je bio strijelac u pobjedi njegove momčadi protiv Al-Jazire s 2:1, te je sa svojim novim golom nadmašio Messija, Suareza i Delgada sa postignutim pogocima u ovome takmičenju.

"Prije svega, jako sam sretan. To je nešto što me čini ponosnim, najviše zbog svog rada u Madridu", izjavio je Ronaldo za Real Madrid TV.

"Osvojivši svoju petu Zlatnu loptu i postavši najbolji strijelac Svjetskog klupskog prvenstva, za mene je velika motivacija da nastavim s napornim radom, sa srećom i žrtvovanjem."

"Također bih volio da se zahvalim svojim kolegama, jer bez njih ovo ne bi bilo moguće, ali istina je kako sam sretan."

"Nastavit ću da se borim zbog svojih fanova i ljudi koji su uz mene. Veoma sam sretan", dodao je Portugalac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.