Wanda o ponudama za Maura: Naša želja je Inter, ali...
Foto: EPA

Ništa nije do Icardijevih

Wanda o ponudama za Maura: Naša želja je Inter, ali...

M. Šljivak

Supruga napadača Intera Maura Icardija, Wanda, nada se da će njen muž ostati član Intera.

Argentinski napadač se povezuje sa prelaskom u Real Madrid. Wanda je ta koja se brine o njegovoj karijeri, ona vodi pregovore i izvjesno je kako će ona donijeti odluku o novom timu.

Želja je ipak prije svega ostanak u Interu.

"Nadamo se da će Mauro ostati ovdje. Ipak, sve zavisi od kluba", rekla je Wanda, te je dodala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne znam ništa o ponudi Reala, pa vam neću ništa ni potvrditi, a ni poreći. Da je do Maura, on bi ostao u Interu zauvijek. Međutim, postoje neke druge stvari koje nisu do nas", istakla je Wanda.

Icardi je ove sezone nezaustavljiv. Sjajni 24-godišnjak je u 16 utakmica postigao 16 golova i nije ni čudo što se za njega interesuje sami vrh evropskog fudbala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi