Dva premijerligaša potvrdila učešće

Poznata tri učesnika 28. Memorijala Andrija Anković u Gabeli

Samir Mlaćo

NK GOŠK, član Premijer lige BiH, 03.02. i 04.02. 2018. godine će organizovati 28. po redu Memorijalni turnir Andrija Anković koji će se igrati na stadionu Perica Pavlović u Gabeli.

U redovima tima iz Herceogovine čine sve da turnir bude organizovan na besprijekornom niovu, a pripreme za samu organizaciju su već počele.

Za SportSport.ba je potvrđeno da su već poznata tri učesnika 28. memorijala, a to su: domaćin NK GOŠK Gabela, HŠK Zrinjski Mostar i FK Sutjeska Nikšić (Crna Gora). Četvrti učesnik će biti poznat već u narednim danima.

"Želimo da i ove godine publika uživa u kvalitetnim mečevima, te da ovo bude kvalitetne provjere za sve time. Već vodimo pregovore sa par timova koji su kandidati za četvrtog učesnika, te ćemo uskoro i to riješiti", istakli su iz NK GOŠK.

Titulu od prošlog memorijala brani Zrinjski koji je u finalu savladao slovensku Goricu sa minimalnih 1:0, a jedini pogodak postigao je Ognjen Todorović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.