NK GOŠK organizovao druženje sa sponzorima i prijateljima kluba

U Gabela Polju

NK GOŠK organizovao druženje sa sponzorima i prijateljima kluba

S. Mlaćo

Večeras je NK GOŠK, član Premijer lige BiH, u restoranu Dalmata u Gabela Polju organizovao Božićni domjenak i druženje za sve prijatelje, sponzore i simpatizere kluba.

Na samom druženju vladala je sjajna atmosfera, a Gabeljani svakako mogu biti zadovoljni uspjehom koji su ostvarili u prvom dijelu sezone Premijer lige BiH.

GOŠK je završio na devetom mjestu sa 17 osvojenih bodova, a tim je preporodio ambiciozni Feđa Dudić koji je dva kola prije kraja prvog dijela sezone naslijedio Slavena Musu i u dva jako važna meča osvojio četiri boda.

U GOŠK-u se nadaju da će i narednih sezona biti dio premijerligaškog karavana, a svjesni su da je za sve to potrebna kvalitetna organizacija kluba, koji su već odavno digli na veoma visok nivo. Govori to i večerašnje druženje na kojem nije izostala sjajna, prije svega veoma pozitivna sportska atmosfera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi