Cimerske muke Nagatoma

"S Handanovićem je problem dijeliti sobu, ima čudne navike"

Fudbaler Intera Yuto Nagatomo za klupsku televiziju dao je vrlo duhovit i iskren intervju, u kojem je, između ostalog, otkrio i 'čudnu' naviku golmana Samira Handanovića.

Izvan terena Handanović je potpuno miran i povučen, živi život pravog profesionalca, a upravo u to se uvjerio Nagatomo koji sa slovenačkim golmanom bh. korijena uvijek dijeli sobu u hotelu.

Za Handanovića kaže da mu je najzabavniji saigrač, međutim neke stvari mu i smetaju.

"Handanović je tokom utakmice vrlo ozbiljan i potpuno skoncentrisan na susret, a ovako privatno je šaljivdžija. Mi smo uvijek u istoj sobi, ali njegov problem je to što ode spavati već u 20:00 sati, dok ja, recimo, želim pogledati neku utakmicu navečer", ispričao je Nagatomo.

Nagotomo je također ispričao da je bliske odnose razvio i s ostalim 'šaljivdžijama' koje su nosile Interov dres poput Wesleya Sneijdera i Antonija Cassana, a govorio je i o vremenu koje je dosad proveo u Interu...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.