Blind blizu odlaska sa Old Trafforda

Fener ga želi dovesti

Blind blizu odlaska sa Old Trafforda

Holandski fudbaler Daley Blind ponovo se povezuje sa odlaskom iz Manchester Uniteda. 

Blind igra na Old Traffordu od 2014. godine kada je trener Manchester Uniteda bio Louis van Gaal. Mnogi su već tada govorili da je samo Van Gaal razlog zašto Blind igra u Unitedu, ali on je opstao i godinu i pol nakon odlaska holandskog stručnjaka.

Ipak, čini se da je sada došlo vrijeme za rastanak engleskog velikana i ovog 27-godišnjeg veznjaka, a po potrebi i defanzivca. Naime, za njegove usluge se interesuje ekipa Fenerbahčea koja već u januaru namjerava da ga dovede.

Prednost Fenerbahčea u odnosu na ostale ekipe navodno bi trebao biti njihov bivši trener Dick Advocaat koji je u veoma dobrim odnosima sa ovim fudbalerom i njegovim ocem. Inače, osim Fenera za Blinda se interesuje i Inter.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Blind je u tekućoj sezoni odigrao ukupno 13 utakmica i postigao je jedan gol uz dvije asistencije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi