Inter čini sve da spriječi veliki transfer Icardija, ali sa Wandom nije lako pregovarati
Argentinac je ove sezone nemilosrdan prema protivnicima. Čini se kako ga niko ne može zaustaviti pred golom i prava je gol-mašina.

Ponuda će biti na stolu jako brzo

Inter čini sve da spriječi veliki transfer Icardija, ali sa Wandom nije lako pregovarati

Midhat Šljivak

Kapiten Intera Mauro Icardi (24) čovjek je o kojem se u posljednje vrijeme mnogo priča.

Fantastični Argentinac nemilosrdno trese mreže u dresu Intera, a njegove odlične partije privukle su Real Madrid, koji bi Icardija rado vidio u svojim redovima.

Inter međutim ne želi da izgubi veliku zvijezdu iako na njemu mogu zaraditi ogroman novac. Spremili su mu novu ponudu koju će predočiti njegovoj agentici i supruzi Wandi Icardi.

Njegova plata je trenutno oko 4,5 miliona eura. Evropski bogataši nude mnogo više, pa je i Inter spreman da mu udupla platu i sa ovom ponudom će izaći pred Wandu. Također, otkupnu klauzulu će povećati za 20 miliona eura i ona će iznositi 130 miliona eura.

Ona je nedavno izjavila de bi njen muž rado ostao među Nerazzurrima, ali da je sve do njih. Ne želi obećavati ništa dok se ne sjede za stol, ali želi da od Intera dobije ono što zaslužuju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Icardi je igrama pokazao da je trenutno jedan od najboljih napadača svijeta, a u ovoj sezoni je već protivničku mrežu pogađao 17 puta.

Za Inter je od 2013. godine odigrao 142 utakmice i postigao je 88 golova, a ugovorom je vezan do 2021. godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi