Sve puca od vreline

Opustili se: Nesuđeni golman Sarajeva sa suprugom u seksi pozama

O. Lekić

Vrijeme je za predah od najvažnije sporedne stvari na svijetu. U većini evropskih liga je završen prvi dio sezone, a fudbaleri su jedva dočekali da se razbježe u toplije krajeve sa svojim porodicama.

Na egzotičnu destinaciju otputovao je i Milan Borjan, golman Crvene zvezde koji je 2014. godine bio na pragu dolaska u Sarajevo, a na sunčanim Maldivima je zajedno sa suprugom Snežana.

Ovaj poznati bračni par je zbog fotografija sa odmora postao top tema u Srbiji, što i ne čudi, ukoliko pogledamo u kakvim pozama su se fotografisali. Na jednoj od fotografija Snežana je zajahala svog supruga odjevena u kupaći kostim s tanga gaćicama.

Borjanova supruga je inače bivša direktorica Partizana. Osim što slovi za jednu od najljepših žena srbijanskih fudbalera, uspješna je vlasnica građevinske firme, ugostiteljica, te majka dječaka.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.