Bivša direktorica Partizana zaludila Bugare

Lijepa Snežana Filipović...

Bivša direktorica Partizana zaludila Bugare

O. Lekić

Snežana Filipović, koja je nedavno dala otkaz na poziciji direktorice marketinga u Partizanu, našla se u centru pažnje bugarskih medija. 

Ona je svoje slobodno vrijeme odlučila iskoristiti da posjeti supruga Milana Borjana koji brani za tamošnji Ludogorets, a svojom pojavom na jednoj prijateljskoj utakmici bacila je sjenku na dešavanja na terenu.

Bugarski mediji već su se raspisali o prisustvu "prelijepe Borjanove supruge", a interesantno je da je njen Milan Borjan u januaru prošle godine bio odbio ponudu Sarajeva i potpisao za Radnički iz Niša. 

Da je Borjan veliki sretnik možete se uvjeriti i u našoj fotogaleriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi