Oglasio se na Twitteru

Isco ljutito odgovorio španskim medijima koji su ga optužili da se nije htio zagrijavati

Španski vezni fudbaler Isco našao se u centru pažnje tamošnjih medija nakon što navodno nije htio da se zagrijava tokom jučerašnjeg El Clasica.

Isco je jučerašnji meč počeo sa klupe, a trener Zinedine Zidane mu na kraju nije povjerio nijedan minut na terenu. Španski radio Cadena SER prenio je informaciju da se Isco nije htio nastaviti zagrijavati nakon što su u igru ušli Gareth Bale i Asensio u drugom poluvremenu, a kasnije je tu informaciju saopštio i AS.

To je očito veoma naljutilo inače veoma mirnog i povučenog Isca koji se potom oglasio na Twitteru.

"Prestanite širiti s*anja. Moja dva saigrača Asensio i Bale su bili spremni da uđu u igru...Otkad možete napraviti četiri izmjene?", napisao je Isco. Podsjetimo, prije Asensia i Balea u igru je također ušao i Nacho i to nakon crvenog kartona kojeg je dobio Carvajal, pa je Zidane već izvršio sve tri izmjene i nije bilo potrebe da se Isco nastaviti zagrijavati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećanja radi, Barcelona je pobijedila u jučerašnjem El Claiscu sa 3:0 golovima Suareza, Messija i Vidala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.