Marcelo: Malo smo vas razmazili i to je najveći problem

Nakon debakla od Barcelone

Marcelo: Malo smo vas razmazili i to je najveći problem

E. Čaušević, foto: EPA

Real Madrid je jučer još jednom razočarao svoje navijače u El Clasicu jer je Barcelona na Santiago Bernabeu slavila sa laganih 3:0.

Kraljevski klub je odigrao još jednu lošu utakmicu zbog čega sada za liderom Barcelonom zaostaje čak 14 bodova. Real je dobro igrao u prvom poluvremenu, ali se igra Kraljeva u potpunosti raspala u nastavku utakmice.

Barcelona je to iskoristila i rutinski je došla do nova tri boda i svoje treće uzastopne pobjede u Madridu što se tiče El Clasica u prvenstvu Španije. Ipak, Marcelo tvrdi da ovo nije toliki debakl, te da je najveći problem što su navijači Reala previše razmaženi.

"Razmazili smo vas i to je najveći problem. Svi mislite da stalno trebamo pobjeđivati. Ne shvatate da je to teško jer je ovo najbolja liga na svijetu. Sport je takav, nekada dobiješ, a nekada izgubiš", rekao je Marcelo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi