Potvrdio njegov agent

Yaya Toure i nakon januara ostaje u Cityju

Bilo je veoma teško naći neku noviju fotogradfiju za ovaj tekst obzirom da Yaya Toure ne igra mnogo ove sezone, ali bez obzira na to, on namjerava ostati u Manchester Cityju i nakon prelaznog roka.

Ovu informaciju je za Sky Sport potvrdio agent vznog fudbalera Dimitry Seluk.

"Sve je dobro u Manchester Cityju. On će 100 posto ostati u Cityju i nakon januara. On želi biti trostruki osvajač Premier lige, a također koristi svoje iskustvo kako bi pomogao mlađim igračima u klubu", rekao je Seluk.

Podsjetimo, Yaya Toure je ove sezone prilično nebitan igrač u mašineriji Pepa Guardiole koja gazi sve pred sobom. On je do sada odigrao samo tri utakmice, tačnije 61 minut u Premier ligi i upisao je jednu asistenciju.

Yaya Toure je u Manchester City stigao na ljeto 2010. godine iz Barcelone za 30 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.