Foto: EPA

Želi završiti karijeru u ovoj zemlji

Senzacionalan povratak Eduarda u Hrvatsku?

Midhat Šljivak

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Eduardo Da Silva (34) mogao bi se vratiti u Hrvatsku.

Kako navode mediji u ovoj zemlji, aktuelni prvak Rijeka spremila je senzacionalan transfer i ponudila je ugovor iskusnom napadaču koji je prve korake napravio u zagrebačkom Dinamu.

"Želim biti bliže Zagrebu i Hrvatskoj. Gotovo je sa putovanjima i mijenjanjem ekipa. Razgovarao sam o eventualnom dolasku u Rijeku", poručio je Edudardo, te je dodao:

"Uvjeren sam da mogu igrati još dvije-tri godine. Nisam zaboravio davati golove. Ako ponuda bude iz Rijeke? Zašdo da ne?", poručio je rođeni Brazilac.

Eduardio je još kao dječak stigao u Dinamo. Tu je napravio prve profesionalne korake koji su ga kasnije odvelo u Arsenal. Igrao je još za Shakhtar i Flamengo, a proteklu sezonu je proveo u Atletico Paranaenseu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.