Nekad jedan od najvećih talenata u BiH ide na probu u Dinamo

Aćimović će igrati za drugi tim Modrih?

Nekad jedan od najvećih talenata u BiH ide na probu u Dinamo

Edmir Škorić

Bivši mladi bh. reprezentativac Miloš Aćimović provest će nekoliko dana na probi u Dinamu iz Zagreba.

Aćimović će početkom 2018. godine biti priključen Dinamu, odradit će probni rad, a ako sve bude onako kako priželjkuju obje strane, dobit će šansu da zaigra za drugi tim Dinama, koji se takmiči u Drugoj ligi Hrvatske.

Mladi Aćimović je početkom 2015. godine u Zrinjskom predstavljen kao izuzetno talentovani tada 17-godišnji nogometaš. Potpisao je trogodišnji ugovor, nakon što je prethodno bio član Leotara.

Aćimović je bio na probi i u Wolfsburgu i navodno je trebao ostati tamo, no ispriječili su se problemi s radnom dozvolom. U svojim redovima željelo ga je vidjeti i Sarajevo, ali se u to vrijeme odlučio za Plemiće.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sada je postigao dogovor s Dinamom i igrat će po svemu sudeći za drugi tim Modrih, čiji član će postati sredinom januara iduće godine.

Podsjećamo, Aćimović je 2013. godine imao teške povrede nakon saobraćajne nesreće na putu Foča - Sarajevo, kada je poginuo njegov otac Spasoje, dok su se zajedno vozili na okupljanje kadetske bh. reprezentacije pred međunarodni turnir.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi