Sutra počinje i tim sa Pecare

Barišić: Poželjeli smo se treninga

Samir Mlaćo

Sutra će sa pripremama startati i nogometaši Širokog Brijega. Naime, tim sa Pecare će se okupiti na svom stadionu, a prva dva dana su planirani liječnički pregledi i testiranja. Sa treninzima i pripremama izabranici Gorana Sablića počinju u srijedu.

"S nestrpljenjem iščekujemo početak priprema, poželjeli smo se treninga. Nakon uvodnih testiranja i liječničkih preglede maksimalno ćemo krenuti s pripremama za napore koji nas očekuju na proljeće. Vjerujem kako ćemo uskoro biti u punom kadru. Srećom, kostur momčadi je ostao na okupu pa se, uz prava pojačanja, možemo ravnopravno upustiti u borbu za naslov prvaka", kazao je za službenu stranicu kluba Josip Barišić.

Široki Brijeg je polusezonu okončao na četvrtom mjestu sa istim brojem bodova kao i Sarajevo (35). Drugi dio sezone će otvoriti 18.02. upravo protiv bordo tima na Pecari.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.